Bedrijfsuitje Restaurant 1e Klas

Bedrijfsuitje Restaurant 1e Klas

Uw bedrijfsuitje in Restaurant 1e Klas?

Bent u van plan om een bedrijfsuitje in Amsterdam te organiseren? Bekijk dan de leuke en originele  mogelijkheden die restaurant 1e Klas in Amsterdam te bieden heeft. Vier uw personeelsuitje op een unieke locatie in Amsterdam en maak er een onvergetelijk dagje uit van!

Onze horecagelegenheid biedt verschillende mogelijkheden om van uw bedrijfsfeest een succes te maken. Wij bieden verschillende menu’s, buffetten en borrelarrangementen voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje in Amsterdam.

Onze locatie is de perfecte ontmoetingsplek in Amsterdam, gezien wij in het Centraal Station gelegen zijn. De perfecte ontmoetingsplek! Wij hebben verschillende ruimtes die exclusief te huren zijn voor uw gezelschap en onze medewerkers zullen er alles aan doen om het u naar het hof te maken.

Bedrijfsuitje Amsterdam
Restaurant 1e klas werkt o.a. samen met Specialtours voor het organiseren van een teamuitje in Amsterdam. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijfsfeest aan te kleden, en dit gaat van een dinerspel tot aan een compleet themafeest. Kies uit verschillende pakketten of stel zelf een groepsarrangement samen. Daarnaast kunt u samen met restaurant 1e klas ook nog combinatie arrangementen boeken, zoals een stadswandeling, dinerspel, speurtocht/ puzzeltocht, fietstocht of teambuilding activiteit. Bekijk hiervoor de mogelijkheden op de website Amsterdamtour.nl.

Meer tips
Restaurant 1e klas werkt samen met verschillende partners in Amsterdam die elk gespecialiseerd zijn in bijzondere evenementen. Bekijk hieronder een aantal links van bedrijven waar wij mee samenwerken.

Funny Events Amsterdam
Rondleiding Amsterdam
Diner Entertainment
Dagje Amsterdam
Personeelsuitje site
Boats and events Amsterdam
Wallen Tour Amsterdam
Amsterdam info
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Restaurant 1e Klas