Meeting & Events

Nederlands beste bereikbare business-en evenementenlocatie!

Grand Café Restaurant 1e Klas

Inspireren vergaderen en/of dineren in een unieke, besloten, historische omgeving op het perron van Amsterdam Centraal.

Tussen 1881 en 1889 ontwierp Nederlands beroemdste Rijksbouwmeester Dr. Pierre Cuypers het Centraal Station in Amsterdam.

In Grand Café Restaurant 1e klas (meeting&events), de verborgen parel op perron 2B, zijn de oude wachtkamers volledig gerestaureerd en in tact gebleven. Deze monumentale horeca-evenementen is ook geschikt voor meetings, borrels, grote dinners en feesten tot 200 personen.

Grand Café Restaurant 1e klas beschikt over meerdere ruimtes en is exclusief af te huren voor grote of kleinere groepen. Zowel privé als zakelijk kun je er terecht voor een drankje, een heerlijk ontbijt en een exclusieve lunch of diner.


Vergaderen op Amsterdam Centraal

Grand Café Restaurant 1e klas draagt zorg voor een tot in de puntjes verzorgde vergadering, presentatie, business meeting of lezing in een authentieke, historische ambiance. Ook voor een receptie, borrel of (bedrijfs)feest is dit dé perfecte locatie. Restaurant 1e klas beschikt over twee private rooms:

De Vier Seizoenen kamer:
De meest historische plek voor een vergadering in Amsterdam.
Deze authentieke private room uit 1881 deed destijds dienst als exclusieve eetkamer voor de 1e klas passagier en is zeer geschikt voor kleinere gezelschappen tot 32 à 40 personen.
De Eerste Klas Wachtkamer
Deze klassieke ruimte met indrukwekkende bar in Cuyperiaanse stijl werd gebruikt als wachtkamer voor de 1e klas passagier. De Wachtkamer is beschikbaar tot 200 personen en beschikt over een beamer, een groot scherm en een microfoon. Formeel of informeel, we bouwen graag de perfecte setting voor u.

Huurprijzen:
De 4 seizoenen Kamer is per dagdeel of voor een gehele dag te huren.
De Eerste klas Wachtkamer is per dagdeel te huur.
Er zijn verschillende vergaderopstellingen mogelijk.

Je kunt je vergadering combineren met een bezichtiging van de Koninklijke Wachtkamers. In de negentiende eeuw duurde reizen met de trein aanzienlijk langer dan tegenwoordig en waren de wachtkamers een belangrijk onderdeel op een station. Om aan te tonen dat ze met hun tijd meegingen reisden leden van het koningshuis graag met de trein. In het gebouw zijn verschillende ornamenten te vinden die verwijzen naar het koninklijk huis. Ook kun je een rondleiding boeken (als break out of tijdens borrel) met een professionele gids, vraag naar de voorwaarden, 1e Klas bemiddeld graag.


Origineel vergaderen

Prijzen op aanvraag. Gratis wifi in de 4 Seizoenen Kamer. Parkeren op loopafstand van het station voor maximaal € 20,- per dag.

Kom met de trein, metro, tram, bus of fiets, alle wegen leiden naar 1e 1e Klas Centraal Station! Altijd bereikbaar, ook zonder OV.Culinaire Arrangementen 2018

Bekijk onze Culinaire Arrangementen.


Vergaderarrangementen 2018

4 Seizoenen Kamer

  • Huurprijs dagdeel: 09.00 uur tot 14.00 uur
  • Huurprijs hele dag: 0.900 uur tot 18.00 uur
  • De ruimte beschikt over gratis Wifi.

Opstelling private room:

Carre opstelling: tot 19 personen

Blok opstelling: tot 4x8= 32 personen

Receptie 40 personen


Eerste Klas Wachtkamer

  • Huurprijs per dagdeel 09.00 uur tot 14.00 uur
  • Huurprijs per dagdeel 14.00 uur tot 20.00 uur
  • Huurprijs per dagdeel 20.00 uur tot 01.00 uur

Opstelling Eerste Klas Wachtkamer

-Site down diner tot 120 personen

-Buffetvorm tot 200 personen

-Feest tot 250 personen

-Presentatie tot 150 personen

Audio Visuele middelen

-Beamer

-Groot scherm

-MicrofoonSales@restaurant1eklas.nl