Reserveren ALF

Reserveren voor Amsterdam Light Festival in samenwerking met Stromma:

30 november – 21 januari 2018

Opastappen voor de deur van het restaurant

Let op: wij zijn kerstavond vanaf 18:00 en 1e kerstdag gesloten.

Laat u vervoeren door de grandeur van Grand Café Restaurant 1e Klas met het 3 gangen ’’Light diner’’ .
Ook kunt u dit jaar via 1e Klas genieten van een prachtige boottocht (diner arrangement incl. kaartje) door de grachten van Amsterdam: The Water Colors Cruise.

1e Klas is exclusief partner van het Amsterdam Light Festival 2017-2018

Reserveringen particulier en groepen tot 20 personen

Via onderstaand reserveringsysteem kunt u beide opties reserveren. Kaartjes voor het Diner Arrangement The Water Colors Cruise (zonder vaste vertrektijden) zijn verkrijgbaar in het restaurant. Dit dient u echter wel vooraf te reserveren.

Eat, drink, float and enjoy this colorful trip!

Na het diner stapt u tegenover het Centraal Station op een van de boten van Stromma-Canal Tours en vaart u langs de Water Colors route door het festivalgebied. Vanaf het water geniet u van het eersterangs uitzicht op de kunstwerken.

LIGHT FESTIVAL MENU ZONDER BOOTTOCHT

  • Vanaf 2 personen zonder boottocht
  • Light festival driegangen keuzemenu (keuze vooraf doorgeven)
  • NORMAAL VOOR €32 NU VOOR €27

LIGHT FESTIVAL MENU + KAART BOOTTOCHT

  • Vanaf 2 personen tot 19 personen
  • Groepen boven de 20 personen gaan via Stromma-Canal Tours
  • Light Festival driegangen keuzemenu (keuze vooraf doorgeven)
  • NORMAAL €54,50 NU VOOR €47,- FESTIVAL-KORTING €7,50!

Ivm een soepel verloop en vertrektijden boottocht graag vooraf keuzes menu per persoon doorgeven na de reservering

VOORGERECHT

  • CARPACCIO MET VERSE PESTO, PARMAZAAN, PIJNBOOMPITTEN EN RUCOLA
  • VITELLO TONATO MET TONIJNMAYIONAISE, KAPPERTJES EN RUCOLA
  • RUNDERBOUILLON MET BOSPADDESTOELEN EN BIESLOOK OF SOEP VAN DE DAG
  • GEMENGDE SALADE MET GEROOKTE ZALM, HOLLANDSE GARNAALTJES EN CROUTONS

HOOFDGERECHT

  • GEBAKKEN KABELJAUWFILET MET GAMBA EN BEURRE BLANC SAUS
  • GEBAKKEN ZALMFILET MET KRUIDENSALSA OF SCHAALDIERENSAUS
  • GEGRILDE TOURNEDOS MET PEPERSAUS
  • GEGRILDE VARKENHAAS MEDALLIONS MET CHAMPIGNONROOM SAUS
  • VEGETARISCHE INDIAN CURRY VAN KIKKERERWT, TOMAAT, GEMBER, RIJST, YOGHURTMINTSAUS

ALLE VIS -EN VLEESGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET EEN GROENE SALADE EN VERSE FRIET

DESSERT

  • HUISGEMAAKTE CHEESECAKE
  • MERENQUE – CITROENTAART
  • CHOCOLADE TAART DARK BROWN
  • VERS FRUIT MET SLAGROOM